A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

День працівника культури !

Дев'ятого листопада у Солотвинській громаді  також не забули про працівників культури. Начальник відділу Марія Влад  особисто привітала усіх бібіліотекарів , працівників клубних закладів , директорів шкіл мистецтв та керівників народних колективів.

10:02 17.11.2021

Хореографічний конкурс - перемога Солотвинської ДШМ !!!

Вітаємо з перемогою наші чудові хореографічні колективи Солотвинської дитячої школи мистецтв та викладача Дебрянську А.С. у Міжнародному фестивалі- конкурсі ''Зіркафест'' м.Трускавець! На конкурсі від нашої школи було представлено 4 групи танцюристів з композиціями:

14:02 01.11.2021

Зустріч з представниками музеїв з м.Ужгород та з Словаччини у селі Середнє Водяне.

У цілях розвитку  "зеленого туризму "  представники Ужгородського музею культури та побуту та представники з Словаччини побували у селі Середнє Водяне ,щоб побачити всі принади цього села, зокрема Церкви  Св. Миколая (нижню та верхню) ,які знаходяться під охороною держави . 

16:21 22.10.2021

День художника !!!

10 жовтня весь світ відзначає день художника! І ми вирішили не відставати та напередодні свята провели захід під назвою "Малюнок на асфальті ". Учні Солотвинської та Нижньоапшанської шкіл мистецтв охоче малювали кольорово крейдою на свіжому повітрі. Кожна школа у своєму населеному пункті прикрасила шматочок асфальту, щоб усі мали можливість помилуватися цією красою.

21:11 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу