A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Свято "СВ.Миколая " за новим календарем!

У Солотвинській дитячій школі мистецтв 3-го грудня відбулось найкраще свято ,яке діти завжди чекають з нетерпінням "Свято Святого Миколая"  Були присутні дітки з Ліцею з угорською мовою навчання  ім. Я.Бойої 1-4 класів, для яких викладачі  школи мистецтв приготували концерт, ігри , танці. 

11:14 16.12.2021

"Голодомор"

У Солотвинській дитячій школі мистецтв відбувся захід до вшанування пам'яті жертв "Голодомору". Була невеличка презентація та бесіда з учнями на дану тему.Пам'ять про таку велику кількість людей, які померли від голоду , який був створений штучно  не може бути втрачена.Ми маємо передавати цю інформацію наступним поколінням для того , щоб такого лиха більше не повторилось!

11:00 16.12.2021

Оласний семінар -практикум !

19 листопада на базі Солотвинської дитячої школи мистецтв було проведено обласний семінар-практикум відділу ''Вокально-хорові дисципліни '' на тему ''Робота з дитячим голосом в період мутації. ''Принципи підбору та інтерпретації регіонального репертуару у класі сольного (народного) співу''. Відкритий урок для викладачів Тячівського та Рахівського районів провела викладач по класу вокалу та бандури Влад Марія Василівна. Також було зачитано методичну доповідь на дану тему викладачем Дан Жеоржетою Юріївною.

13:41 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу