A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Закарпатський музей народної архітектури та побуту

23-го травня Закарпатський музей народної архітектури та побуту проводив культурно мистецьку акцію " Барвистий віночок".  У ній взяли участь багато громад у тому числі і Солотвинська. Народні троїсті музики родини Шіманів зустрічали гостей біля румунської хати де заспівувала пані Олена Шіман. Заступник селищного голови Марина Василь Васильович також був присутній та підтримав наших учасників.

06:03 24.05.2021

15 років вишиванці!!!

Вишиванка -це символ України, який об'єднує українців у всьому світі. Коли бачимо людину у вишиванці,  одразу зрозуміло з якої країни ця людина. Сама ж Україна багата на різноманітність орнаменту, яким вкриті наші вишиванки. Кожна область відрізняється візерунками, пошиттям, відтінками та показує характер людей , які проживають там. Закарпатські візерунки одні з найрізноманітніших в нашій державі, адже вплив національностей, які нас оточують є дуже суттєвим. 

05:57 20.05.2021

Хоровий конкурс ім. М.Леонтовича

Жіночий камерний хор "Bell Canto " 16 травня , взяв участь у 1-му турі Всеукраїнського конкурсу імені М.Леонтовича у обласній філармонії м.Ужгород. Члени жюрі подякували очільникам   ТГ , що посприяли участі колективів у конкурсі. 

08:44 18.05.2021

День Європи!

Щороку у 3-ю суботу травня відзначають день Європи!! Наша місцевість давно вважається Європейською, тому , що так склалося історично. Ще одна причина це те, що Солотвинська ТГ межує з однією  з Європейських країн тобто Румунією. Наступна причина це географічний центр Європи який знаходиться також недалеко від нашої громади. Щиро бажаємо нашій громаді здійснити всі транскордонні проекти !!! Нехай кожен мешканець нашої громади відчує себе європейцем!!!

11:24 15.05.2021

Випускні роботи учнів відділу образотворчого мистецтва Солотвинської ДШМ

Солотвинська школа мистецтв і  цього року вражає талантами !!! Випускники образотворчого мистецтва показали свої випускні роботи і вразили всіх хто сидів у комісії. Ми пишаємось тим, що у нашій школі працюють такі професіонали як Марина Лівія Соринівна та Модирка Аліна Даніелівна. Бажаємо їм успіхів надалі ,а діточок закликаємо записуватись у школу.(Фото звіт додається).

11:39 14.05.2021

Заслужений Акалемічний Закарпатський Народний Хор

Солотвинська громада мала честь 9 травня прийняти у себе Заслужений Закарпатський Народний Хор. Глядачі приїхали з усіх кутків нашої громади чим дуже потішили гостей. Хор в свою чергу порадував нас двома концертами,  які мали різну тематику і проводився урізних приміщеннях. 1-й у костелі Св. Іштвана, 2-й у залі ресторану "Імперія ". Всі залишились задоволеними!!!Фото звіт додається.

05:42 13.05.2021

Покладання квітів.

Вчора 9-го травня представниками адміністрації Солотвинської селищної ради , відбулося покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам на честь 76-ї річниці перемоги над нацизмом у 2-й світовій війні . День пам'яті та примирення!

17:09 10.05.2021

Чорнобиль! Минуло 35 років !

У п'ятницю 23 квітня у залі Солотвинської ДШМ було проведено захід під назвою "Чорнобиль ! Минуло 35 років".  Начальник відділу культури Марія Влад провела закритий концерт , де розповіла учням про велику трагедію ,яка залишила по собі наслідки аж до сьогодні.

05:43 26.04.2021

Солотвинська дитяча школа мистецтв оголошує набір учнів!!!

Солотвинська дитяча школа мистецтв запрошує дітей нашої громади приєднатись до нас та рости творчими ,розумними ,сміливими та щасливими! Для запису потрібно копія свідоцтва про народження та довідку про стан здоров'я від сімейного лікаря. Якщо у вашій сім'ї 3-є і більше дітей потрібно принести ще довідку про стан сім'ї.Решта нюансів вирішюємо на місці в індивідуальному порядку. 

20:06 25.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу