A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

День захисту дітей!!!

1 червня в Солотвинській школі мистецтв було проведено захід до Дня захисту дітей ''Мирне небо в дитячих серцях''. В програмі були представлені хореографічні композиції вихованців хореографічних груп школи, виставка робіт учнів образотворчого мистецтва та музичні виступи від переможців ХХVІІ міжнародного інструментального конкурсу у м.Сігет(Румунія).

16:27 03.06.2022

XXVII міжнародний конкурс виконавської майстерності місто Сігет , Румунія

Вітаємо наших талановитих учнів Солотвинської ДШМ  з перемогою у XXVII міжнародному конкурсі виконавської майстерності, який проходив 20-21 травня у м.Сігет (Румунія). Наші юні вихованці поповнили призову скарбничку школи одразу 5 нагородами.

16:22 03.06.2022

Свято випускників у Солотвинській ДШМ

Щиро вітаємо наших випускників 2022 року! Бажаємо в майбутньому лише щасливих та повних радісними моментами днів, незабутніх вражень, яскравих емоцій! Нехай завжди поруч з вами будуть ваші рідні, близькі люди та вірні друзі! Нехай музика та мистецтво супроводжують вас і надихають лише на благородні вчинки!

16:11 03.06.2022

Герої не вмирають!

Бібліотеки Солотвинської селищної ради підготували заходи до пам'ятних днів які відбувались у лютому.

17:33 21.02.2022

Онлайн Канадсько-Український фестиваль- конкурс!

Учні Солотвинської дитячої школи мистецтв відділ хореографії , взяли участь в онлайн Канадсько-Українському фестивалі- конкурсі, де здобули І та ІІ місце у різних категоріях. Вітаємо викладачку Анастасію Дебрянську та учнів з такими хорошими результатами та бажаємо успіхів і надалі!!!

09:57 06.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу