A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

МАЙСТЕР-КЛАС "ПИСАНКА - СИМВОЛ ЖИТТЯ!"

Дата: 15.04.2024 18:16
Кількість переглядів: 332

15 квітня 2024 року відділом культури Солотвинської селищної ради був організований майстер - клас з виготовлення великодніх писанок під назвою "Писанка - символ життя". В цьому заході взяли участь завідувачі бібліотек відділу культури Солотвинської селищної ради та працівники будинків культури, разом з дітками які відвідують наші заклади.

Писанка – віковічна традиція, яка дісталася нам у спадок від предків. Виготовлена власноруч, вона є надійним оберегом для родини та оселі і водночас чудовим символом великодніх свят. Тому у час Великого посту актуальною є тема писанкарства. 

На початку майстер - класу наші працівники розповіли діткам про мистецтво писанкарства, матеріали, необхідні для роботи, техніки виготовлення писанок, орнаменти, які традиційно використовують у писанкарстві та різні великодні легенди.

Кожен учасник майстер-класу зміг самостійно виконати усі етапи створення писанки – від вибору орнаменту та кольорової гами – до готового результату.

Учасники майстер - класу були нагороджені подяками від начальниці відділу культури Солотвинської селищної ради Марії ВЛАД та смаколиками від Олени Ботош.


Дякємо всім хто долучився до нашого заходу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу