A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ; код ДК 021:2015 - 44170000-2 Плити, листи, стрічки та фольга, пов’язані з конструкційними матеріалами (Акусти

Дата: 29.03.2024 19:10
Кількість переглядів: 14

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-03-25-011663-a

 

 ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Закупівля відбувається для задоволення потреби Замовника на 2024 рік. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова або російська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код ЄДРПОУ 43912618)

Місце поставки товару (надання послуги): 90575, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, селище міського типу Солотвино, вул.Шахтарська, будинок 11

Обсяг – згідно з Додатком 3 до Тендерної документації (Технічне завдання).

 

Предмет закупівлі: код ДК 021:2015 - 44170000-2 Плити, листи, стрічки та фольга, пов’язані з конструкційними матеріалами (Акустична плита - код дк 021 15 - 44175000-7 - Панелі, Акустичний поролон - код дк 021 15 - 44175000-7 - Панелі)

 Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до технічного завдання сформаваного Замовником по відношенню до внутрішньої поверхні залу кінотеатру  для дотримання санітарних норм благоустрою місцевості в частині утримання шуму та обмеження його проникнення за межі, у тому числі після 23:00 год..

Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2024-03-25-011663-a – ВІДКРИТІ ТОРГИ З ОСОБЛИВОСТЯМИ

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до характеристик крісел, що пропонуються на ринку.

Розмір бюджетного призначення погоджений на 2024 рік: місцевий бюджет від очікуваної вартості становить – до 275 220,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 275 220,00 грн.. з ПДВ з урахуванням доставки товару.

 

  1. ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(Технічна специфікація)

 

 

Найменування Товару

         Характеристики       

Од. виміру

Кількість

 

1.

АКУСТИЧНА ПЛИТА

 

Коефіцієнт звукопоглинання

0,9

Колір

графітні-чорний

Матеріал

Акустичний пінополіуретан підвищеної щільності – 35 кг/м3 , з урахуванням відносної похибки.

Призначення

Звукоізоляція, Акустична корекція приміщень

Розміри

100х100 см

Тип

поштучні

Товщина, мм

40

Вид

Акустичний звукоізоляційний матеріал

Гарантія

3 місяці

 

шт

250

2.

АКУСТИЧНИЙ ПОРОЛОН

 

Вид профілю

Піраміда

Додаткові характеристики

область застосування: для поліпшення акустики приміщень-поглинання луни і шуму. Покращує розбірливість мови. Розміщення-стіни, стелю

Коефіцієнт звукопоглинання

0,67

Колір

Чорний графіт

Матеріал

Акустичний пінополіуретан

Призначення

Акустична корекція приміщень

Розміри

100х100 см

Тип

поштучні

Товщина, мм

25

Вид

Акустичний поролон

Гарантія

3 місяці

 

шт

100

 

 

Технічні та інші вимоги:

Надати підтвердження у складі пропозиції щодо:

1.Усі технічні характеристики запропонованих Учасником товарів повинні бути не гірші, ніж технічні характеристики товарів, зазначених Замовником у цьому додатку до тендерної документації. У разі надання еквіваленту товару, що вимагається Замовником, Учасник повинен надати порівняльну таблицю характеристик запропонованого еквіваленту товару та товару, що є предметом закупівлі, яка підтверджує відповідність пропозиції Учасника вимогам Замовника.

2. Поставка товару здійснюється за адресою: 90575, Україна, Закарпатська область, Тячівський р-н, селище міського типу Солотвино, вул.Шахтарська, будинок 11.

3. Для підтвердження технічних та якісних характеристик подати у складі пропозиції підтверджуючі документи стосовно товару:

3.1. Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, чинний на дату подачі пропозиції на товар (матеріал, з якого виготовлено товар) що пропонується учасником.

3.2. Протокол випробувань матеріалів виробника на запропоновану учасником продукцію, або інший документ, що підтверджуватиме технічні та якісні характеристики запропонованої учасником продукції, який не суперечить чинному законодавству України.

4. Гарантійний лист щодо відповідності запропонованої продукції, яка не є гіршою в частині технічних та якісних характеристик закуповуваного товару для облаштування приміщень з потребою у збереженні як акустичних властивостей  так і пониженню шумового режиму за його межами з надання фото запропонованої продукції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу