A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 31.05.2023 11:39
Кількість переглядів: 423

Відділ культури Солотвинської селищної ради, щиро вітає вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серце, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

30 травня 2023 року в будинку культури с. Глибокий Потік відбувся концерт до Дня захисту дітей. В цьому заході взяли участь заклади дошкільної та загальної середньої освіти. Також на цьому концерті були присутні  гості з Румунії, серед яких посол Румунії в Києві Александру - Віктор Мікула. 

Хочемо подякувати всім, хто долучився до організації цього чудового свята, адже зусиль прикладено чимало, бо в єдності наша сила , а в дітях наше майбутнє!

 Окремо висловлюємо подяку відпочинковій базі MOYSH RESORT за солодощі для всіх дітей, які взяли участь у концерті.

 Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам та рідним міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу