A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Звітний концерт магістрантки Мукачівського державного університету Вівієн Сава!!!

Дата: 17.10.2022 15:12
Кількість переглядів: 25

Серед жорстких реалій сьогодення, побачити або почути щось світле та прекрасне - це як ковток свіжого повітря, як відчуття неймовірної жаги до життя. І сьогодні це сталося в стінах нашого мистецького закладу. Студентка-магістрантка Мукачівського державного університету, наша колега Вівіен Сава (клас викладача Буркало С.М.) виступила зі звітним концертом.

Ведуча програми - Агнеса Авашан - поділилася спогадами про роки навчання Вівіен у школі мистецтв, про її захоплення та мрії начатися музиці і надалі, які невдовзі здійснилися і дівчина вступила до Мукачівського державного університету. Згодом, прийшла працювати у рідну школу.

В програмі концерту були представлені твори композиторів різних епох та стилів : І.С.Баха "Алеманда" мі-мінор з Партіти №6, Й.Гайдна "Соната №33 " до-мінор, С.Борткевича "Прелюдія №1" мі-бемоль-мінор, Ф.Шопена "Блискучий вальс" ля-мінор ор.34, №2, Ф.Шуберта "Гретхен за прядкою".

Чуттєве виконання проникло у кожну небайдужу душу. Різноманітна, наповнена найтоншими нюансами музика перенесла слухачів у світ неймовірної краси, подарувала спектр яскравих незабутніх емоцій та вражень.

Наприкінці свого виступу талановита виконавиця представила слухачам власний авторський твір, написаний в студентських роках, який має трохи меланхолічний, романтико-драматичний характер.

Після виступу лунали вітання від директора Солотвинської школи мистецтв Єви Вайнагі, колег, батьків та близьких молодої піаністки.

Бажаємо Вівіен успіхів, натхнення, вагомих творчих здобутків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу