A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Звітний концерт хореографічного відділу Солотвинської ДШМ

Дата: 23.12.2021 10:44
Кількість переглядів: 29

 

 

 

 

 

 

 

 

22 грудня в  закладі Солотвинської ДШМ  відбувся звітний концерт хореографічного відділу.

Цей чудовий захід став справжнім святом танцю!

Глядачам були представлені різноманітні хореографічні композиції. Під час концерту юні артисти продемонстрували свою майстерність, створюючи на сцені атмосферу яскравого свята танцю, краси і творчості. Глядачі, немов, потрапили у різнобарвний калейдоскоп цікавих хореографічних постановок, запальних ритмів та яскравих колоритних костюмів.

Усі номери були дуже цікавими: від зворушливих юних артистів, які вперше вийшли на велику для них сцену, до вихованців, чиї виступи надзвичайно точно передають спектр людських почуттів.

Підтримати та привітати колективи прийшли друзі: ансамблі скрипалів учнів молодших та старших класів, вокальний ансамбль учнів молодших класів, румунський фольклорний ансамбль «Марамурешені» з румунською колядкою. У виконанні Норик Вікторії в супроводі викладачів школи прозвучала угорська колядка, а наша колишня випускниця Шелевер Доріна подарувала глядачам чудову джазову композицію.

До всіх присутніх гостей свята з теплими словами подяки звернулася начальник відділу культури Марія Влад : « Приємно дивитися, як наші талановиті діти виступають з яскравим та запальним звітним концертом. Бажаю вам нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій! З наступаючими святами!»

Директор Солотвинської школи мистецтв Єва Костянтинівна Вайнагі поділилась своїми неповторними враженнями та емоціями: «Сьогодні маленькі артисти запалювали зал своєю нестримною енергією та позитивом! Перш за все це, звичайно ж, заслуга керівника і батьків. Щиро дякую вам за талант і любов до танцю, до музики та мистецтва, за збереження народних традицій рідного краю. Нехай ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу